Ingevuld!: Medewerker Aangiftepraktijk in Twente

Ingevuld!: Voor onze opdrachtgever zoeken wij met spoed een medewerker aangiftepraktijk (m/v). Deze vacature is het gevolg van een verdere en continue groei van het kantoor.

Onze opdrachtgever onderscheidt zich van de "traditionele" fiscale dienstverleners. De organisatie kent een informele cultuur en een bijzonder goede sfeer. Daanaast staan professionaliteit, kennis en kunde zeer hoog in het vaandel. Doorgroeimogelijkheden zijn binnen deze internationale en dynamische fiscale specialist zeker aanwezig. Heb jij minimaal 3 jaar fiscale ervaring op de aangiftepraktijk en een afgeronde HBO opleiding en ben je aan het nadenken over je huidige baan en je toekomst reageer dan!

Interesse?
Indien je interesse hebt in de functie en je jezelf, gezien ervaring(en) en vaardigheden geschikt acht voor deze functie, kun je contact opnemen met A. (Allard) van der Veen op het mobiele telefoonnummer (06)51137317. Uiteraard is reageren per e-mail ook mogelijk op allard@allardenvanderveen.nl, maar je kunt ook onderstaande buttons gebruiken.

Reageer op deze vacature Print E-mail deze vacature